Miksi SVVK on alun perin perustettu?

SVVK on perustettu suomalaisten yrittäjien avuksi ratkaisemaan hakemisto- ja luettelopalveluihin liittyviä ongelmia.

Mitä hyötyä SVVKsta on yrityksille?

SVVKn palveluiden ansiosta yritys säästää rahaa: SVVKn palvelusopimuksen on arvioitu säästävän asiakasyrityksen rahoja vuositasolla noin 500-2000 euroa asiakkaan hakemistosopimusten määrästä riippuen.

Miten SVVK eroaa alan muista toimijoista?

SVVK on alan ensimmäinen ja suurin toimija, joka on kehittänyt koko palvelukonseptin. SVVK tarjoaa asiakkailleen laajempia ja asiakaslähtöisempiä palveluratkaisuja kuin muut alan toimijat.

Miksi en voisi irtisanoa hakemistosopimuksiani itse?

Jokaisella yrityksellä on luonnollisesti mahdollisuus irtisanoa omat hakemistosopimuksensa itse ja näin ollen myös itse perehtyä kunkin hakemistopalvelun voimassaoleviin sopimusehtoihin ja muihin käytänteisiin sekä mm. riitauttaa aiheettomiksi katsomansa laskut. Usein kuitenkin tämänkaltaisen prosessin hoitaminen vaatii yritykseltä huomattavia työtunteja, jotka ovat pois tuottavasta työskentelystä. SVVKn palveluissa on kyse siitä, että edellä mainitut tehtävät annetaan hoidettavaksi taholle, jolla on aiheesta paras mahdollinen asiantuntemus ja tietotaito.

Alkaako keskinäinen sopimuksemme vasta, kun allekirjoitan ja palautan valtakirjan?

Osa SVVKn palvelukokonaisuuksista perustuu valtakirjavaltuutuksen nojalla tehtäviin viikoittaisiin irtisanomisiin. Tällöin asiakkaan on allekirjoitettava ja palautettava valtakirja, joka mahdollistaa palvelun kokonaisvaltaisen toteutuksen. SVVKn ja asiakkaan välinen sopimus syntyy kuitenkin aina puhelimitse, joten sopimuksen syntyminen ei ole riippuvainen valtakirjan palauttamisesta.

Miten irtisanon SVVKn palvelusopimuksen?

Kaikki SVVKn kanssa solmitut sopimukset ovat määräaikaisia tai perustuvat kertaluontoiseen palveluun, eivätkä näin ollen edellytä erillistä irtisanomista.SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Responsive image Responsive image

asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi
(09) 428 906 53
©2016 Kaikki oikeudet pidätetään.