Uutisarkisto

Asiakaspalvelu on suljettuna joulun ja loppiaisen välisenä aikana
(16.12.2014)

Suomen Verkkoviestintäkeskuksen asiakaspalvelu on suljettuna joulun ja loppiaisen välisenä aikana. Palvelemme jälleen normaalisti keskiviikkona 7.1.2015 klo 10-14.
Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa sekä menestystä vuodelle 2015.

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskukseen kohdistetut syytteet hylättiin hovioikeudessa 18.6.2014
(23.06.2014)

Hyvät asiakkaamme ja sidosryhmämme,

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskukseen liittyvä oikeusprosessi on tullut päätökseen, ja Turun hovioikeus on hylännyt Verkkoviestintäkeskukseen kohdistetut syytteet. SVVK:n tarjoamat palvelut todettiin hovioikeudessa tehokkaiksi ja koko toimintakonsepti päteväksi ja lainvoimaiseksi.

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus on tarjonnut vuodesta 2008 lähtien asiakasyrityksilleen palvelua, jossa SVVK ja asiakasyritys valitsevat yhteistyössä asiakkaan markkinoinnin kannalta toimivimmat näkyvyyspalvelut. Jos asiakasyritys katsoo hakemisto- tai numeropalveluyrityksen kanssa tekemänsä sopimuksen oman liiketoimintansa kannalta tarpeettomaksi, asiakasyritys valtuuttaa SVVK:n välittämään irtisanomisilmoituksen hakemistoyritykselle. SVVK ilmaisee asiakkaan tahtotilan näkyvyyspalveluyrityksille saamansa kirjallisen valtuutuksen nojalla.

On itsestäänselvyys, että SVVK:n toimintakonsepti on ristiriidassa hakemisto- ja näkyvyyspalveluiden omien kaupallisten intressien kanssa, ja saattaa tästä syystä aiheuttaa tarpeettomia ylilyöntejä hakemistopalvelujen yrittäessä pitää kiinni asiakkaistaan viimeiseen asti.

Hovioikeuden päätöksen perusteella on kuitenkin selvää, että näkyvyyspalveluiden irtisanominen valtakirjavaltuutuksen nojalla on juridisesti pätevä ja tehokas tapa karsia asiakkaille tarpeettomia näkyvyyspalvelusopimuksia. Muutoinkin SVVK:n palvelumalli todettiin oikeudessa kiistattomaksi, mistä kertoo myös asiakasyritysten tyytyväisyys tuotettuja palveluita kohtaan.

Onkin kaikkien osapuolten ja ennen kaikkea asiakkaidemme etu, että SVVK:n palvelukonseptin lainvoimaisuus on todennettu nyt myös hovioikeuden toimesta, ja näin ollen toimintaamme liittyvät kyseenalaistukset on todettu aiheettomiksi.

Hovioikeuden päätöksen uutisointiin liittyen SVVK haluaa lisäksi oikaista virheellisiä tietoja, joiden mukaan yrityksen päättäjänä toimisi Jukka Tapani Mansikka. SVVK korostaa, että kyseinen henkilö ei ole ollut päättävässä asemassa yrityksessä, eikä tekemisissä SVVK:n toiminnan kanssa muutoin kuin konsulttina yrityksen perustamisvaiheessa.

SVVK:n entiset, nykyiset ja tulevat asiakkaat voivat luottaa siihen, että palvelumme tuotetaan jatkossakin laadukkaasti ja tehokkaasti sekä tuomioistuimen päätöksellä myös juridisesti pätevästi.

Tällaisia ovat klassiset huijarifirmat
(12.06.2014)

Verovelkaa, aputoiminimiä ja yhteyksiä Viroon. Poliisille ilmoitettujen hakupalveluyritysten taustalta löytyy paljon epäselvyyksiä.

Lue koko juttu (Taloussanomat)

Suomen Yrittäjät varoittaa törkeästä sumutuksesta - älä soita tähän numeroon!
(24.02.2014)

Aiheettomia laskuja lähettävän yrityksen asiakaspalvelunumeroon soittaminen käy todella kalliiksi, kertoo Yrittäjäsanomat.

Lue koko juttu (Iltalehti)

Yrityksiä huijataan jälleen – tekaistuja laskuja sopimuksista
(20.02.2014)

Suomalaisia yrityksiä huijataan jatkuvasti perusteettomilla laskuilla. Viime aikoina on puhuttu erityisesti Suomen Yritys- ja luottotietojärjestelmä YLJ Oy:n huijauksista, ja nyt Suomen Yrittäjät varoittaa Yritysrekisteri.com-palvelun nimissä lähetetyistä perusteettomista huijauslaskuista.

Lue koko juttu (stara)

Hovioikeus määräsi Directan maksamaan liki 1,8 miljoonaa euroa
(19.01.2014)

Yritystietopalveluja tarjonneelle Directalle tuomitut korvaukset kovenivat tuntuvasti hovioikeudessa.

Lue koko juttu (iltasanomat.fi)

Hyvää joulua!
(20.12.2013)

SVVK toivottaa asiakkailleen rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2014!

SVVK:n asiakaspalvelunumero on muuttunut
(23.09.2013)

Jatkossa asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10-14 numerossa 09 4289 0653.

Muina aikoina pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi.

Suomen Yrittäjät: 20 miljoonaa vuodessa vilppilaskuihin
(12.04.2013)

Suomalaiset pienyrittäjät joutuvat toistuvasti harhaanjohtavan markkinoinnin uhreiksi, kertoo Suomen Yrittäjät.

Lue koko juttu (iltalehti.fi)

Valelaskuja liikkeellä - älä maksa
(12.04.2013)

Yrittäjiltä kalastellaan parhaillaan rahaa perusteettomilla laskuilla, joita lähettää Suomen Yritysrekisterikeskus. Sen taustalla on Suomen Verkkomedia Oy -niminen yritys.

Directalle ei valituslupaa Korkeimpaan oikeuteen - Korkein oikeus ei myöntänyt Directalle valituslupaa markkinaoikeuden ratkaisuun. Täten Suomen Yrittäjien voitto markkinaoikeudessa on saanut lainvoiman
(17.01.2013)

Markkinaoikeus kielsi viime keväänä Directaa käyttämästä yritystietojen numero- tai hakemistopalvelunsa palvelusopimuksissa ns. hakuosumaehtoa, jollei asiakkaalle palvelua markkinoitaessa yksiselitteisellä tavalla selvitetä ja sopimusehdoissa määritellä, mitä hakutapahtumalla tarkoitetaan.

Faksinumeromme on poistunut käytöstä 31.12.2012
(31.12.2012)

Faksinumeromme on poistunut käytöstä 31.12.2012. Jatkossa suosittelemme yhteydenpitoa sähköpostitse.

Härskiä rahastusta: Teet niin tai näin, lasku tulee aina
(31.12.2012)

Aloittavan yrittäjän pahin vitsaus on yhtä lähellä kuin lähin puhelin.

Tuskin on yritys rekisteröity, kun kaupparekisteristä täysin laillisesti yhteystiedot hankkineet vilppiyritykset panevat päälle armottoman puhelinrumban.

Lue koko juttu (aamulehti.fi)

Nyt tarkkana: Näitä "laskuja" tipahtelee sinne tänne - Epäselviä laskuja satelee taas yrittäjien niskaan. Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikön Janne Makkulan mukaan aiheettomia laskuja lähetetään aina vaan enemmän
(14.12.2012)

Suomen Yrittäjille on tullut hiljattain taas suuria määriä epäselviä laskuja koskevia tiedusteluja ja ilmiantoja.

Lainsäädäntöasioiden päällikkö Janne Makkula Suomen Yrittäjistä kertoo, että soittoja tulee jatkuvasti.

Lue koko juttu (taloussanomat.fi)

Valelaskutusta halutaan tukistaa tiukalla otteella
(21.08.2012)

Yrityksiä riivaava valelaskutus aiotaan panna kuriin. Kansallinen yritysturvallisuutta edistävä työryhmä haluaa laajentaa harhaanjohtavan etämyynnin peruuttamisoikeutta.
Yrityksille lähetetään valelaskuja erityisesti kesälomakautena, jolloin monissa yrityksissä käytetään sijaistyövoimaa laskujen hyväksymisessä.
Toimintaansa aloittavien yritysten riesana ovat epäeettisesti toimivat yritykset, jotka usein tarjoavat yrityshakemistopalveluja.

Lue koko juttu (kauppalehti.fi)

Directan toimitusjohtajalle vaaditaan vankilatuomiota
(04.04.2012)

Laajassa hakemistoyhtiö Directaa koskevassa oikeudenkäynnissä on annettu loppulausunnot.
Directan toimitusjohtajalle Ville Kompalle vaaditaan 2 vuoden ja 4 kuukauden mittaista vankeusrangaistusta törkeästä petoksesta ja markkinointirikoksesta.

Directalle talousrikossyyttäjät Kimmo Varjonen ja Janne Pitkäjärvi vaativat 50 000 euron suuruista yhteisösakkoa.

Lisäksi Directalta ja sen toimitusjohtaja Kompalta vaaditaan yhteensä lähes 1,8 miljoonan euron rikoshyötyä valtiolle.

Lue koko juttu (mtv3.fi)

SVVK:n irtisanomispalvelu toimii - Directan kanne asiakasyritystämme vastaan hylätty Helsingin käräjäoikeudessa
(20.01.2012)

Helsingin käräjäoikeus on hylännyt 17.1.2012 annetulla tuomiolla Directa Oy:n asiakasyritystämme vastaan nostaman kanteen, joka liittyi keskeisesti SVVK:n irtisanomispalvelun pätevyyteen. Directa Oy haastoi asiakkaamme oikeuteen väittäen, ettei SVVK:n toimesta tehty asiakkaamme ja Directan välisen sopimuksen irtisanominen olisi pätevä. Käräjäoikeus oli asiasta eri mieltä hyläten kanteen kokonaan ja velvoittaen Directan korvaamaan täysimääräisesti asiakkaamme oikeudenkäyntikulut. Asia käsiteltiin käräjäoikeudessa laajana riita-asiana.

Tuomio on tietojemme mukaan ensimmäinen laajana riita-asiana käsitelty oikeudenkäynti, jossa SVVK:n irtisanomispalvelun tehokkuus on ollut arvioitavana.Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, mutta asian käsittely hovioikeudessa vaatii jatkokäsittelyluvan.

Näin pidät hakemistohuijarin kurissa
(18.01.2012)

Epämääräisesti laskuttavista hakemistopalveluista on tullut pysyvä riesa yrittäjille.

Väärä perintä kuriin
(12.01.2012)

Trattaperinnän käyttämisessä on ilmennyt epäselvyyttä ja väärinkäytöksiä. Tämä on nykyään mahdollista, sillä trattaperintää ei ole säännelty lailla. Työryhmä esittääkin, että trattaperinnän edellytyksistä säädettäisiin jatkossa laissa. Trattaa saa käyttää ainoastaan erääntyneen, riidattoman ja selvän maksun perimiseksi, sanoo Tiina Toivonen Suomen Yrittäjistä.

Suomen Verkkoviestintäkeskuksen asiakaspalvelu on suljettuna joulun ja uuden vuoden ajan
(22.12.2011)

Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina 2.1.2012 klo 10-14.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa sekä menestystä vuodelle 2012.

Ajankohtaista Directa-asiassa
(25.11.2011)

SY on saanut alkuvuodesta 2008 lähtien tuhansia Directaan liittyviä yhteydenottoja jäseniltään, jotka ovat kokeneet tulleensa harhaanjohdetuiksi Directan toimesta.

Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun on viime päivien aikana tullut kymmeniä yhteydenottoja liittyen Directa Oy:n lähettämiin laskuihin. Yhteyttä ottaneet yrittäjät ovat tyypillisesti saaneet nyt uudelleen laskun tai laskuja, jotka yrittäjät ovat jo aikaisemmin reklamoineet.

Lue koko juttu (yrittajat.fi)

Directan johtajia uhkaa vankeusrangaistus
(31.10.2011)

Hakemistoyhtiö Directalta ja sen toimitusjohtajalta sekä ex-myyntijohtajalta vaaditaan yhteensä lähes 1,8 miljoonan euron rikoshyötyä valtiolle.

Helsingin kihlakunnansyyttäjien mukaan Directan puhelinmyynnissä annettiin vääriä tietoja asiakkaille eli pienyrityksille kautta maan. Asiakkaat erehdytettiin tekemään itselleen vahingollinen suullinen sopimus, jonka irtisanominen myöhemmin oli selvästi työläämpää kuin sopimuksen solmiminen.

Lue koko juttu (iltalehti.fi)

Directan työntekijöitä epäillään todistajiin vaikuttamisesta
(30.09.2011)

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut hakemistoyhtiö Directan kaksi työntekijää. STT:n tietojen mukaan heidän epäillään yrittäneen vaikuttaa todistajiin.

Poliisin mukaan rikosepäily liittyy suureen petosoikeudenkäyntiin, jonka pääkäsittely alkaa kuukauden päästä. Tutkintapyynnön vaikutusepäilyistä teki petosjutun syyttäjä. Epäilty rikos on tapahtunut tämän vuoden aikana.

Lue koko juttu (hs.fi)

Directan rikosjuttu käsitellään ensin, vasta sitten korvaukset
(19.09.2011)

Korvausvaatimukset hakuyhtiö Directaan liittyvässä epäillyssä yrittäjien jymäytysjutussa käsitellään rikosjutusta erillään. Vaateita ruoditaan käräjillä, kun törkeää petosta ja markkinointirikosta koskeva oikeudenkäynti on pidetty. Vyyhdessä on 1 400 oletettua uhria.

Lue koko juttu (iltalehti.fi)

Uusia tuomioita Directan velkomuskanteisiin
(21.07.2011)

Suomen Yrittäjät on saanut kesäkuun lopulta lähtien runsaasti yhteydenottoja jäseniltään liittyen Directan lukuisille yrittäjille lähettämään sähköpostiin, jossa tiedustellaan mahdollisuutta ratkaista Directan ko. yrittäjää vastaan nostama velkomuskanne sovinnollisesti. Sähköpostin johdosta yrittäjät ovat kyselleet Suomen Yrittäjiltä, millaisiin lopputuloksiin Directan nostamat velkomuskanteet ovat päättyneet.

Directa hävisi ensimmäiset riitajuttunsa
(04.07.2011)

Yrityksille nettipalveluja myyvä Directa on hävinnyt seitsemän ensimmäistä laskuriitoihin liittyvää oikeudenkäyntiään Helsingin käräjäoikeudessa. Yhtiö on heinäkuun alkuun mennessä jättänyt kaikkiaan 1 210 kannetta maksamattomista laskuista.

Lue koko juttu (Yle.fi)

Hakuyhtiö Directan jättikäräjät alkoivat
(13.06.2011)

STT

Hakuyhtiö Directan rikosjutun puinti on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa valmisteluistunnolla. Syyttäjä vaatii yhtiölle ja viidelle ihmiselle rangaistusta törkeästä petoksesta ja markkinointirikoksesta.

Haastehakemuksen mukaan Directan puhelinmyynnissä annettiin palvelusta vääriä tietoja asiakkaille ja saatiin heidät tekemään itselleen vahingollinen suullinen sopimus. Epäillyt ovat Directan entistä ja nykyistä pomoporrasta.

Ilkka: Directan laskut kaatuivat oikeudessa
(30.05.2011)

Pohjanmaan käräjäoikeus on hylännyt hakemistopalveluyritys Directa Oy:n kanteen laihialaista kotipizzayrittäjää vastaan, uutisoi sanomalehti Ilkka viikonloppuna. Directa Oy peräsi yrittäjältä runsaan 900 euron saatavia ja yli 5300 euroa oikeudenkäyntikuluja

SVVK oikaisee poliisin ja median toimesta viime aikoina julkaistuja virheellisiä tietoja. Samalla yhtiö kritisoi myös median tiedotuslinjaa asiasta
(27.05.2011)

Poliisi on noin vuosi sitten aloittanut tutkinnan koskien SVVK:n tarjoamaa niin sanottua suoramarkkinointikieltopalvelua. Tutkinnan kohteena on SVVK:n saaman tiedon mukaan se, onko tähän palveluun sisältynyt soittokieltoelementti jollain tavoin lain vastainen.

SVVK:n palvelukonseptin ideana on tarjota ulkoistettu ratkaisu erilaisten hakemistopalvelujen harjoittamien, yrittäjiä voimakkaasti hämmentäneen markkinoinnin hallintaan. Tunnetuin julkisuudessa esitetty esimerkki tältä osin on Directa Oy.

Markkina- ja liikeidea SVVK:n palvelulle syntyi nimenomaan Directan ja sen toimintaa jäljitelleiden tahojen menettelyn myötä. Hakemistopalvelujen aggressiivinen puhelinmyynti, harhaanjohtava markkinointi, toisiaan jäljittelevät palvelumallit sekä vaikeasti hallittavissa ja irtisanottavissa olleet sopimukset synnyttivät markkinan palvelukonseptille, jossa yrittäjää suojataan todellista lisäarvoa tuomattomien hakemistopalvelujen myynti- ja markkinointitoimilta. Todettakoon, että Directa Oy on tällä hetkellä yksi niistä tahoista, joka tiedotteissaan levittää perättömiä väitteitä SVVK:sta.

SVVK:n suoramarkkinointikieltopalvelu on ollut vain pieni osa SVVK:n palvelua. Palvelun keskeinen sisältö on varmistaa, ettei yritysasiakas - tietämättään tai harhaanjohdettuna - ole sopimussuhteessa sellaisiin hakemistopalveluihin, joihin tämä ei halua kuulua. Niin sanottu soittokieltopalvelu on puolestaan yksi osa tätä suoramarkkinoitikieltopalvelua.

Suomen voimassaoleva lainsäädäntö mahdollistaa yrityksille yksiselitteisesti oikeuden asettaa itseensä kohdistuva suoramarkkointikielto (Laki sähköisen viestinnän tietosuojasta, 27 §). Poliisin tiedotuslinja antaa asiasta tältä osin täysin harhaanjohtavan kuvan. Lisäksi, poliisin aloitettua niin sanotun soittokieltopalvelun lainmukaisuuden tutkinnan, veti SVVK varotoimenpiteenä suoramarkkinointikieltopalvelun kokonaan pois markkinoilta toistaiseksi. Tämä tapahtui noin vuosi sitten. Kyseessä oli siis varotoimi poliisin käynnistämän tutkinnan johdosta, eikä sillä otettu kantaa itse palvelun lainmukaisuuteen.

Suoramarkkinointikieltopalvelu on ollut siis vain marginaalinen osa SVVK:n palvelukonseptia. Soittokieltopalvelu on ollut puolestaan marginaalinen osa suoramarkkinointikieltopalvelua. Ainoastaan soittokieltopalvelun lainmukaisuus, eli mahdollisuus tuottaa kyseistä palvelua tehokkaasti, on nyt kyseenalaistettu. Tämä palvelu ei siis ole tällä hetkellä tuotannossa ja sen merkitys koko SVVK:n palvelukonseptissa on aikoinaan ollut erittäin pieni. Poliisin asiassa noudattama tiedotuslinja, jota media on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tukenut ilman asianmukaista taustatutkimusta, on aiheuttanut tämän seurauksena jonkin verran hämmennystä asiakaskunnassamme. Enemmistö asiakkaistamme on tutkimustemme mukaan kuitenkin kokenut palvelumme toimiviksi ja lisäarvoa tuottaviksi. SVVK on laillista liiketoimintaa harjoittava, yksityisomisteinen osakeyhtiö, jota vastaan ei ole annettu langettavia ratkaisuja missään tuomioistuimessa. SVVK:n omat markkinointi- ja myyntiprosessit ovat valvottuja, eikä yhtiö ole sen johdon tieten lähettänyt ainuttakaan laskua asiakkaalle, jonka kanssa yhtiöllä ei olisi vahvistettua sopimusta. Yksittäiset väärinkäsitystapaukset yhtiö on oikaissut poikkeuksetta.

On selvää, että SVVK:n käsitys suoramarkkinoitikiellon lain mukaisuudesta poikkeaa poliiisin näkemyksestä. Tämä näkemysero, sekä se, onko SVVK:n toiminta ollut jollain tavoin moitittavaa, tullaan ratkaisemaan puolueettomassa oikeusprosessissa, mikäli tutkintaa ei jo tätä ennen keskeytetä. Tällä hetkellä suoramarkkinointi- ja/tai soittokieltopalvelu ei ole tuotannossa, mutta SVVK:n käsityksen mukaan tällaisen palvelun tuottamiselle laillisesti ja tehokkaasti ei ole juridista estettä.

27.5.2011

SVVK SUOMEN VERKKOVIESTINTäKESKUS OY

Hellevi Lipponen
toimitusjohtaja

Tiedote SVVK:hon kohdistuvaan esitutkintaan liittyen
(18.05.2011)

Hyvät asiakkaamme ja sidosryhmämme,

on itsestään selvä asia että haluamme harjoittaa täysin laillista liiketoimintaa.

Poliisi (www.poliisi.fi/svvk) ja media ovat 17.5.2011 uutisoineet laajamittaisesti SVVK:hon kohdistuvasta rikostutkinnasta liittyen niin sanottuun soittokieltopalveluun. Koska poliisin tiedottaminen on omiaan antamaan virheellisen kuvan asiasta, kerromme lyhyesti oman näkemyksemme tilanteen taustoista.

Olemme markkinoineet ja myyneet alkukesään 2010 saakka suoramarkkinointikieltopalvelua, joka on sisältänyt myös niin sanotun soittokieltopalvelun. Luovuimme tästä palvelusta siis noin vuosi sitten välittömästi sen seurauksena, että palvelun lainmukaisuus kyseenalaistettiin. Tästä huolimatta käsityksemme asiasta on edelleen se, ettei palveluun sinänsä koskaan liittynyt mitään lain vastaisia piirteitä:

Laki sähköisen viestinnän tietosuojasta mahdollistaa yrityksille oikeuden kieltää itseensä kohdistuvan suoramarkkinoinnin. Lain 27 §:n mukaan "Suoramarkkinointia yhteisölle saa harjoittaa, jollei tämä ole sitä nimenomaisesti kieltänyt." On siis selvää, että laki tuntee mahdollisuuden estää suoramarkkinointi koskien ainakin sähköistä suoramarkkinointia. Käsityksemme on, että yritykset voivat tehokkaasti rajoittaa itseensä myös kohdistuvaa perinteistä puhelinmarkkinointia.

Vireillä olevassa SVVK:hon kohdistuvassa poliisitutkinnassa on nyt kyse siitä, voidaanko tällaista palvelua tuottaa tehokkaasti. Olemme vakuuttuneita että voidaan. Korostamme kuitenkin, että vedimme kyseisen palvelun varmuuden vuoksi pois markkinoilta heti sen jälkeen, kun palvelumalliin kohdistuva rikostutkinta tuli tietoomme. Haluamme lisäksi tuoda esiin sen, että ainakin tähän päivään asti vastaavaa palvelua markkinoivat julkisesti myös tietyt muut tahot.

Toimialamme on erittäin värikäs ja kiistelty, ja siihen liittyvät tutkintapyynnöt ovat työllistäneet laajasti myös poliisia. Vaikka liiketoimintamallimme onkin täysin laillinen, emme voi mitään sille, että myös meitä kohtaan on tehty tutkintapyyntö.

Nyt tiedotettu tutkinta juontaa käsittääksemme juurensa Directa Oy:n tekemään tutkintapyyntöön. Toivommekin, että asiakkaamme näkevät metsän puilta asian ja sen taustojen suhteen.

Directa Oy:n toimintaa on käsitelty erittäin laajasti julkisuudessa. Jos olet aiheen sivuuttanut, niin nopean päivityksen asian ytimeen saat oheisesta linkistä http://fi.wikipedia.org/wiki/Directa.

Helsingin kihlakunnansyyttäjä on siis jo nostanut Directa Oy ja viittä sen vastuuhenkilöä vastaan syytteet törkeästä petoksesta ja markkinointirikoksesta. Syytteet käsitellään aikanaan Helsingin käräjäoikeudessa, joka tulee myös aikanaan ratkaisemaan lukuiset Directan ja asiakkaidemme väliset riidat koskien perusteettomien laskujen lähettämistä.

Samoin asiakkaidemme on syytä tiedostaa, että palvelumallimme kokonaisuudessaan on voimakkaassa ristiriidassa erilaisten hakemistopalvelujen intressien kanssa, mikä on saanut nämä palveluntuottajat pyrkimään hyvin monenlaisin keinoin vaikeuttamaan toimintaamme ja levittämään mitä värikkäimpiä väitteitä SVVK:sta. Tästä huolimatta missään oikeusistuimessa ei ole annettu meihin kohdistuvaa lainvoimasta langettavaa tuomioita koskien toimintamme väitettyä rikosoikeudellista rangaistavuutta soittokieltopalveluun liittyen.

Toivommekin asiakkailtamme kärsivällisyyttä asian suhteen sekä harkintaa arvioitaessa poliisin omassa tiedotteessaan esittämiä seikkoja. Suomi on oikeusvaltio, ja oikeusvaltion keskeisiin periaatteisiin kuuluu syyttömyysolettama - ketään ei ole pidettävä rikokseen syyllisenä ennen kuin puolueettomassa oikeudenkäynnissä asia on lainvoimaisella tuomioilla ratkaistu.

Haluamme pidättäytyä kommentoimasta tarpeettomasti julkisuudessa nyt vireillä olevia asioita, joista tullaan aikoinaan antamaan tuomioistuimen ratkaisu. Luotamme siihen että tulemme lopulta saamaan asiassa oikeutta. Luonnollisesti pidämme selvänä, ettei meitä vastaan esitettyjen väitteiden tueksi ole esitettävissä kestävää näyttöä.

Annamme mielellämme lisätietoja aiheeseen liittyen mahdollisuuksien mukaan ja pyrimme tiedottamaan asian etenemisestä jatkossa tilanteen sen salliessa.

Parhain terveisin,

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy

Hellevi Lipponen
toimitusjohtaja


SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Responsive image Responsive image

asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi
(09) 428 906 53
©2016 Kaikki oikeudet pidätetään.