Citlom laskuttaa jälleen, nyt toiminimellä Lugano

Asiakkaitamme aiemmin aiheettomilla laskuillaan piinannut Silom MBK Consulting Oy / Citlom Oü jatkaa edelleen toimintaansa. Laskussa on nyt lähettäjänä Lugano, jonka y-tunnukseksi on kerrottu 389669954. Kyseistä y-tunnusta ei ole olemassa.

Asiakkaillemme on soitettu Citlomilta puheluita, joissa on kerrottu edellisen vuoden laskun olevan edelleen avoinna ja asiakkaalle on lähetetty perintäkirje, jonka on väitetty koskevan edellisen vuoden laskua. Asiakasta on uhkailtu käräjäoikeudella, ellei laskua maksa. Todellisuudessa minkäänlaista sopimusta ei ole asiakkaan ja laskuttajan välillä koskaan ollut.

Olemme uutisoineet Citlomin aiheettomasta laskutuksesta aiemminkin vuodesta 2016 lähtien. Tuolloin asiakkaamme ovat mm. kertoneet yrityksen edustajan soittaneen heille ja kertoneen meneillään olevasta puhelinmarkkinointikiellosta, ja että kiellosta olisi sovittu vuotta aiemmin puhelimitse, mutta yksikään asiakkaistamme ei muista koskaan aiemmin kuulleensakaan yrityksestä.

Kehotamme yrittäjiä edelleen erityiseen varovaisuuteen puhelinkauppiaiden kanssa. Täysin yllättäen tulevat uhkailut perintätoimilla ja käräjäoikeudella ovat hälytysmerkki siitä, että soittaja yrittää saada asiakkaan maksamaan aiheettoman laskun.

Vieritä ylös