Varoitus Palveluturvakeskus-nimisestä laskuttajasta

Palveluturvakeskus -niminen taho on lähettänyt asiakkaillemme perusteettomia laskuja. Kehotammekin asiakkaitamme kiinnittämään huomiota ja noudattamaan erityistä varovaisuutta Palveluturvakeskus -nimisen yrityksen yhteydenottoyrityksiin.

Alihankkijaltamme irtisanottu työntekijä kontaktoi asiakkaitamme kilpailijamme nimissä hyödyntäen meiltä mukaansa anastamaansa asiakasrekisteriä, ja myy nyt asiakkaillemme perusteettomia sopimuksia väittäen, että me emme toimisi sopimuksen mukaisesti. Kuten asiakkaamme ovat varmasti tietoisia, moiset väitteet ovat vailla minkäänlaista totuuspohjaa.

Olethan tarkkana yrityksellesi kohdistettujen laskujen ja puheluiden suhteen, sillä epähuomiossakin maksetusta sopimuksesta voi olla vaikea päästä eroon.

Muistutamme myös, että meidän tarjoamamme palvelut ovat määräaikaisia, eivätkä ne jatku ilman erillistä uutta sopimusta, jota seuraa aina kirjallinen tilausvahvistus.

Mikäli kyseinen yritys Palveluturvakeskus on lähestynyt teiltä kyseenalaisin myyntiargumentein, pyydämme ilmoittamaan asiasta asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 09 42890653 arkisin klo 10-14 ja osoitteessa asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi.

Vieritä ylös