Yrittäjille jälleen aiheettomia uhkauspuheluita - nyt soittelee Airlink Aland Ab

Asiakkaidemme mukaan Airlink Aland Ab -niminen taho on lähestynyt heitä puhelimitse. Puheluilla on kerrottu, että Markkinointiesto- tai Markkinointisuojaus -tuotetta koskeva lasku olisi maksamatta ja siirtymässä ulosottoon, ellei sitä suoriteta välittömästi.

Olemme tiedottaneet asiakkaitamme aiemmin mm. nimillä Silom MBK Consulting, Citlom, Lugano ja Elämän areena toimineesta huijauslaskuttajasta, jonka laskuissa oli mainittu tuotteeksi niin ikään Markkinointiesto tai Markkinointisuojaus. Myös tämän Airlink Aland Ab:n (y-tunnus 2497412-5) uhkaukset ovat tähän mennessä osoittautuneet täysin perättömiksi: jos joku on kyseisen palvelun joskus tilannutkin, minkäänlaista palvelua ei ole tilaajalle toimitettu, eikä laskuttaja ole riitatilanteissa pystynyt todentamaan ensimmäistäkään tilausta oikeasti tapahtuneen.

Olkaa siis jatkossakin tarkkana uhkaavasävyisten viestien ja laskujen kanssa. Jos ette tunnista alkuperäistä laskua ja saamassanne yhteydenotossa annetaan hyvin lyhyt maksuaika, uhkaillaan ulosotolla, luottotietojen menettämisellä ja kulujen huomattavalla kasvamisella, on kyseessä todennäköisesti harmaan alueen toimija.

Vieritä ylös