SVVK 10 vuotta yrittäjien tukena

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus on ensimmäisenä tahona Suomessa tarjonnut yrityksille hakemistojen irtisanomispalveluita. Olemme olleet toiminnassa koko kymmenvuotisen historiamme ajan ja tehneet rehellistä työtä suomalaisten yrittäjien hyväksi.

Toimintamme aikana olemme auttaneet yli 17 000 yritystä eroon yrityshakemistojen aiheuttamista ongelmista ja tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa jatkuvasti.

Valitettavasti jotkin tahot jakavat toiminnastamme ja palveluistamme edelleen valheellista tietoa omien kaupallisten intressiensä ohjaamina. Muistutammekin, että toimintakonseptimme ja palvelumme on todettu lainvoimaisiksi ja päteviksi Turun Hovioikeudessa jo vuonna 2014.

Yrityshakemistojen aiheuttamat ongelmat piinaavat yrittäjiä vuodesta toiseen ja me jatkammekin yhä työtämme alan edelläkävijänä suomalaisten yritysten apuna haasteellisessa yrityshakemistoviidakossa tarjoten erilaisia palvelukokonaisuuksia yritysten tarpeisiin.

Lisätietoa toiminnastamme ja palveluistamme saatte ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-14 numerossa 09 4289 0653 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi

Vieritä ylös