SVVK 10 vuotta yrittäjien tukena
(20.12.2018)

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus on ensimmäisenä tahona Suomessa tarjonnut yrityksille hakemistojen irtisanomispalveluita. Olemme olleet toiminnassa koko kymmenvuotisen historiamme ajan ja tehneet rehellistä työtä suomalaisten yrittäjien hyväksi.

Toimintamme aikana olemme auttaneet yli 17 000 yritystä eroon yrityshakemistojen aiheuttamista ongelmista ja tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa jatkuvasti.

Valitettavasti jotkin tahot jakavat toiminnastamme ja palveluistamme edelleen valheellista tietoa omien kaupallisten intressiensä ohjaamina. Muistutammekin, että toimintakonseptimme ja palvelumme on todettu lainvoimaisiksi ja päteviksi Turun Hovioikeudessa jo vuonna 2014.

Yrityshakemistojen aiheuttamat ongelmat piinaavat yrittäjiä vuodesta toiseen ja me jatkammekin yhä työtämme alan edelläkävijänä suomalaisten yritysten apuna haasteellisessa yrityshakemistoviidakossa tarjoten erilaisia palvelukokonaisuuksia yritysten tarpeisiin.

Lisätietoa toiminnastamme ja palveluistamme saatte ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-14 numerossa 09 4289 0653 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@verkkoviestintakeskus.fi

Harhaanjohtavia puheluita ja aiheetonta laskutusta taas liikkeellä
(02.05.2018)

Suomalaiset yrittäjät ovat viime aikoina jälleen saaneet paljon yhteydenottoja, joiden tarkoituksena on kaupitella markkinoinninestopalveluita tai internetnäkyvyyttä. Yhteydenotot ovat usein epäselviä, eikä yrittäjä välttämättä ymmärrä, että kyseessä on markkinointipuhelu. Soittaja saattaa esimerkiksi väittää tarkistavansa yrityksen tietoja kunnan yritysrekisteriin. Jälkikäteen yrittäjälle saapuu lasku palvelusta, jota ei edes tiennyt tilanneensa.

Toisinaan yrittäjiä yritetään harhaanjohtaa väittämällä, että he olisivat tilanneet palvelun jo aiempana vuonna ja silloin sovittu ilmainen vuosi olisi nyt tullut päätökseen ja seuraavan vuoden palvelumaksu täytyisi nyt suorittaa.

Tietoomme on tullut myös tapauksia, joissa sopimuksen väitetään syntyneen niin, että yrittäjä on jättänyt vastaamatta palveluntarjoajan lähettämään sähköpostiin.

Suosittelemme aina varmistumaan laskun aiheellisuudesta sekä oikeellisuudesta ennen maksamista. Kehotamme erityiseen varovaisuuteen tapauksissa, joissa jokin taho laskuttaa Teitä ilman asianmukaisen tilausvahvistuksen ja sopimusehtojen toimittamista. Muistutamme myös, että aiheettomaankin laskuun tulee aina reagoida asianmukaisesti.


Vieritä ylös